سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های فرزندپروری نوجوان سالم از اهمیت خاصی برخوردار است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های فرزندپروری نوجوان سالم از اهمیت خاصی برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی افزود: مهارت هایی که در این کارگاه آموزشی تحت عنوان مهارت های فرزندپروری پیشگیرانه بیان می شود بیشتر در خصوص استحکام و ارتباط خانواده با یکدیگر و رشد و تکامل سالم فرزندان می انجامد، بنابراین با توجه به دوره نوجوانی که والدین در دوره نوجوانی قوی ترین الگوی فرزندان خود هستند و بیشترین نفوذ را والدین بر نوجوان دارند.
وی تصریح کرد: والدین در صورت داشتن مهارت های فرزندپروری می توانند در تقویت تاثیر مثبت دوستان و جلوگیری از تاثیر منفی احتمالی نقش تعیین کننده باشد.
کارشتاس مسئول واحد بهداشت روان مرکز بهداشت استان، گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی توانمندسازی کارشناسان سلامت روان، بهداشت مدارس و مربیان بهورزی در خصوص آموزش مهارت های فرزند پروری نوجوان سالم و پیشگیری از مشکلات رفتاری از جمله مصرف مواد می باشد.
سید حبیب الله تقوی با شارعه به اینکه این کارگاه آموزشی شامل 8 گفتار است، یادآور شد: گفتار اول: معرفی فرزندپروری و انواع سبک های فرزند پروری، گفتار دوم: معرفی مهارت های فرزندپروری هوشمندانه و موثر، گفتار سوم: ارتباط مناسب با نوجوان، حضور و مشارکت در زندگی نوجوان است.
تقوی در پایان خاطر نشان کرد: بر همین اساس گفتار چهارم: در مورد چگونگی قانون گذاری و نظارت بر نوجوان و خانواده، گفتار پنجم: توجه به رابطه با دوستان، گفتار ششم: والدین مهمترین الگو برای نوجوان و خانواده، گفتار هفتم: جلسات خانوادگی و گفتار هشتم: آگاه سازی و گفتگو با نوجوان درباره خطرات مصرف مواد مخدر، الکل و سیگار مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت.
به گزارش وب دا: این کارگاه آموزشی با حضور سرپرست مرکز بهداشت استان، کارشناسان بهداشت روان ستادی و شهرستان، کارشناسان بهداشت مدارس، مربیان آموزشگاه بهورزی و کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت، در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید.







